El conseller Joan Ignasi Elena i el conseller Josep Gonzàlez-Cambray han presentat a l’Institut Eugeni d’Ors de Badalona una campanya del 112 per al jovent coincidint amb el Dia Europeu del 112 que se celebra aquest dissabte 11 de febrer. La campanya consisteix en quatre vídeos curts protagonitzats pels influencers Joan Grivé, Edu Esteve, Farners Pei Hong i amb el suport de Juliana Canet. En ells, es mostra de forma amena i directa què és el 112, per a què serveix i com funciona. Els vídeos seran difosos per les xarxes socials del Departament d’Interior i del Departament d’Educació i també seran difosos a les escoles.

El CAT112 inicia una campanya per augmentar el coneixement del telèfon d'emergències 112 entre el jovent amb vídeos protagonitzats per influencers catalans.

El conseller d’Interior ha destacat que “cal trucar al 112” i que “en el 95% de les trucades, agafen el telèfon en menys de 10 segons”. El conseller d’Educació ha afegit que “volem que tots els joves coneguin el 112 i el facin servir amb responsabilitat”. La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha moderat un debat amb la directora general del 112, Irene Fornós, la directora general de l’Alumnat, Anna Chillida i els influencers. Fornós ha destacat que s’ha de trucar al 112 “si creus que és una emergència” i que “no és un error trucar si algú altre ho ha fet”.