L’Ajuntament demana a la ciutadania que no s’apropi a primera línia de mar

Donada la previsió per avui d’onades superiors als 4 metres (mar brava) i ràfegues de vent d’uns 72 km/h, el Comitè Local d’Emergència de Badalona ha decidit portar a terme aquestes accions preventives:

· Tall del passeig Marítim a l’alçada de la platja de la Barca Maria, entre el Torrent de Vallmajor i el Manresà
· Tancament dels dos accessos per a vianants a la platja de la Barca Maria
· Es recomana a la ciutadania que no s’apropi a primera línia de mar: espigons, esculleres i passeig Marítim; i que no es facin activitats recreatives o professionals al mar
·Tancament dels parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i el de l’Escorxador 

A causa del temporal marítim que s’està registrant, hi ha espais del litoral que ja han patit algunes afectacions, com el sobreeixidor situat al carrer de Torrebadal que s’ha trencat. També han estat afectades algunes passeres i accessos a la platja de Badalona, així com alguns establiments com els banys La Donzella i el Club Nàutic Bétulo.

Les mesures seran actualitzades en les successives reunions del CECOPAL, amb relació a l’estat d’alerta per diferents fenòmens meteorològics previstos. Aquest centre de coordinació operativa municipal està presidit per David Torrents, tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, i participen en ell els responsables de diferents serveis municipals.