Badalona acull la 23a edició del Festival Internacional de Màgia Memorial Li-Chang, una cita amb el millor talent mundial de l’il·lusionisme.

Del 4 de febrer al 5 de març, Badalona serà l’escenari de les millors màgies d’arreu del món. Mags i magues, tant locals com internacionals, provinents de països com Corea, Veneçuela, Alemanya, França i Itàlia, oferiran una programació variada, cosmopolita i de qualitat. Des d’espectacles de màgia de prop fins a shows nocturns i manipulacions, el festival oferirà un ampli ventall de disciplines per a tots els públics.

El programa inclou activitats a les biblioteques i centres cívics de la ciutat per apropar la màgia a la població i fer partícip tota la ciutadania.

Organitzat per Badalona Cultura i dirigit artísticament per Enric Magoo, és una oportunitat única per gaudir de la millor màgia actual del món.

Presentació 23è Festival Màgia
Presentació 23è Festival Màgia

Les entrades al Festival Internacional de Màgia ja a la venda

Les entrades per gaudir del 23è Festival Internacional de Màgia de Badalona Memorial Li-Chang ja estan a la venda. Els espectadors poden adquirir les entrades en línia a través del web www.teatrezorrilla.cat o bé a les taquilles dels teatres municipals, el Teatre Zorrilla, el Teatre Margarida Xirgu i el Teatre Blas Infante, els dies que hi ha funció.

Per obtenir més informació sobre preus i descomptes, els interessats poden visitar la pàgina web del Teatre Zorrilla, on es pot consultar tots els detalls necessaris per gaudir d’aquesta cita amb la màgia més espectacular.