Cinc professionals referents del món esportiu de la ciutat aportaran el seu coneixement per analitzar les necessitats que té Badalona per a superar les dificultats actuals i convertir-se en referent.

Aquest dijous 26 de gener se celebra la segona sessió de les jornades “Badalona, la transformació necessària” que debatrà sobre esport i les necessitats que té Badalona per a convertir-se en una ciutat referent.

Durant la jornada, cinc professionals referents de Badalona aportaran el seu coneixement per analitzar la situació actual de clubs, entitats i instal·lacions per definir un projecte de futur de cara als anys vinents.

Els professionals que participen en aquest segon debat són:

  • Carles Combarros, CEO CrowdSport i consultor empresarial.
  • Isabel Pérez, secretària general de la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya).
  • Joan Francesc Morcillo “Popy”, nedador en aigües obertes i membre del Club Natació Badalona.
  • Josep Santiuste, responsable de la secció Bàsquet Círcol.
  • Pilar Ruiz, presidenta Club Esportiu Seagull.

Aquesta segona jornada, que se celebra a l’Hotel Rafael, s’inclou dins el cicle de jornades temàtiques que el PP de Badalona ha organitzat amb experts independents de la ciutat amb l’objectiu d’escoltar els professionals de cada una de les matèries i elaborar un programa de govern que «esborri les fronteres ideològiques i se centri a desenvolupar un projecte de ciutat que doni resposta a les necessitats dels veïns». La primera d’aquestes jornades va debatre el passat mes de novembre sobre Smart City i mobilitat.

Xavier García Albiol assegura que “Badalona és una ciutat d’esport, però en aquests moments no som referents en cap àmbit; volem escoltar el talent que tenim a la ciutat perquè des de la seva experiència aportarem solucions i projectes amb una mirada ambiciosa de cara al futur”.