El temporal Glòria va travessar la península Ibèrica i el sud de França entre el 20 i el 23 de gener de 2020. Va causar nombroses incidències i destrosses i -malauradament- va haver-hi tretze víctimes mortals. A Badalona les principals afectacions es van produir a les platges, el port esportiu i les infraestructures viàries.

Es calcula -segons informava l’Ajuntament de Badalona el 2020- que va causar danys a la ciutat per un valor superior als 7 milions d’euros. Les platges van rebre els principals impactes del temporal, amb nombrosos desperfectes.

El més destacat al litoral va ser la desaparició d’una part del Pont del Petroli, un dels símbols de la ciutat encara pendent de reparació. Al port esportiu les onades van produir uns desperfectes valorats en més de 3 milions d’euros. A l’interior de la ciutat, semàfors i elements de l’enllumenat trencats, arbres i branques caigudes, senyals de trànsit arrencats o inundacions van ser algunes de les incidències. Es van registrar danys a la coberta del Palau Municipal d’Esports i el Pavelló de La Plana. Centres cívics, biblioteques i centres escolars municipals van patir també desperfectes pel temporal.