Veïns del barri de Nova Lloreda, que fa mesos que denuncien la situació, han hagut de desallotjar els seus habitatges aquest cap de setmana pel fum d’un incendi a la barraca ocupada.

Xavier García Albiol ha exigit al govern municipal que demani judicialment l’ingrés en un centre especial de «l’okupa violent» instal·lat a una barraca a l‘avinguda Catalunya de Badalona: “fa mesos que aquest okupa provoca greus incidents que poden tenir conseqüències molt nefastes per als veïns, és inadmissible que durant tot aquest temps el govern municipal no hagi fet res per resoldre la situació”, ha declarat el regidor popular.

Imatge d'arxiu de xarxes socials
Imatge d’arxiu de xarxes socials de l’espai ocupat i la persona que hi viu

El passat cap de setmana, veïns propers al solar del barri de Nova Lloreda, on resideix l’inquilí conflictiu, han hagut de desallotjar de matinada els seus habitatges per un incendi que es va provocar a la barraca ocupada que desprenia fum que va arribar a alguns pisos.

hi ha membres del propi govern que defensen aquestes okupacions

Xavier García Albiol

García Albiol assegura que “el govern municipal té eines al seu abast per desokupar el solar i que els veïns puguin viure tranquils a casa seva, el problema és que hi ha membres del propi govern que defensen aquestes okupacions”. “A partir del mes de maig, la lluita contra l’okupació conflictiva tornarà a ser una prioritat i encetarem totes les mesures oportunes per tal que aquest okupa no continuï fent el que consideri sense cap impediment”, conclou.

Veïns del barri de Nova Lloreda fa mesos que denuncien a les xarxes socials aquesta situació difonent imatges d’incidents registrats a la zona, propietat d’una entitat bancària.