· A la jornada s’ha debatut sobre seguretat, habitatge, cultura o cohesió social a través de l’esport i el model de ciutat.
· La jornada ha comptat amb la participació, entre altres, de la diputada al Parlament Ana Balsera i el cap de llista a la ciutat, Alex Montornès.

El Centre Cívic Can Cabanyes ha acollit aquest diumenge la Jornada municipalista d’Esquerra Republicana a Badalona. Després de la benvinguda a càrrec de la presidenta local, Olga Gàmez, diversos experts han dinamitzat debats sobre seguretat, habitatge, cultura i cohesió social a través de l’esport. Les conclusions que se n’han extret ajudaran a enriquir i enllestir el programa electoral dels republicans per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

L’acte ha comptat amb la presència de la diputada al Parlament de Catalunya, Ana Balsera que ha destacat: “la importància de Badalona a la regió metropolitana i l’impuls que l’eix roig del republicanisme tindrà a les properes eleccions municipals”.

cal posar punt i final a més d’una dècada perduda de la Badalona gris, acomplexada i desesperançada

Alex Montornès, candidat a l’alcaldia de Badalona per Esquerra Republicana

Alex Montornès, candidat a l’alcaldia de Badalona i primer tinent d’alcalde, ha explicat el model de ciutat que el grup municipal porta treballant des de fa temps i que ja està implementant des del govern de la quarta població del país: “cal posar punt final a més d’una dècada perduda de la Badalona gris, acomplexada i desesperançada per obrir l’etapa de la Badalona en color, ambiciosa i de l’esperança. Esquerra Republicana és el millor partit per liderar la ciutat, ja que aquesta només avançarà si hi ha un govern fort. És amb nosaltres que això es donarà per què hem vingut a transformar, hem vingut a fer política i a deixar enrere les polítiques de sempre, dels de sempre».

🔘 Amb informació i imatges d’Esquerra Republicana a Badalona