· García Albiol considera que “no hi ha paraules per descriure aquesta nova mostra d’incapacitat del govern municipal, no tan sols no ajuda a que tot els nens gaudeixin d’una joguina la nit de Reis, sinó que a més es riu de la solidaritat dels veïns que amb honestedat han aportat les joguines”.

· Alex Montornès, primer tinent d’alcalde de Badalona assegura que «Cap nen de la ciutat s’ha quedat sense. Totes les que estaven en bon estat s’han repartit».

Xavier García Albiol ha denunciat avui que el govern municipal no ha entregat les joguines que els veïns havien donat durant els dies de Nadal pels nens més necessitats. Xavier Garcia Albiol assegura que “no hi ha paraules per descriure aquesta nova mostra d’incapacitat del govern municipal, no tan sols no ajuda a que tot els nens gaudeixin d’una joguina la nit de Reis, sinó que a més es riu de la solidaritat dels veïns que amb honestedat han aportat les joguines”.

A l’edifici municipal de la plaça de la Vila s’hi han acumulat gairebé un miler de joguines i llibres que els veïns han anat aportant, moltes d’elles totalment noves, amb les etiquetes i precinte posat i que haurien servit per ajudar les famílies amb una situació més vulnerable. García Albiol considera que “fa molta pena veure com el passotisme d’aquest govern arriba als límits de jugar amb la solidaritat dels veïns que volien ajudar els nens de la nostra ciutat”. “Exigim que avui mateix aquestes joguines es donin a les entitats del tercer sector que treballen amb les famílies més necessitades i aprofitin totes les joguines, sobretot les noves”, conclou.


Per la seva part, Alex Montornès, primer tinent d’alcalde a Badalona i president del Grup Municipal d’Esquerra ha afirmat en declaracions al programa «Badalona Matí» de Ràdio Ciutat de Badalona, que la campanya «cap nen sense joguina ha estat en marxa, com cada any, a Badalona. Cap nen de la ciutat s’ha quedat sense. Totes les que estaven en bon estat s’han repartit. No aprofitem per fer demagògia política».