Maristes Champagnat Badalona ha publicat avui un comunicat sobre l’incendi que ha patit la passada nit el teatre del col·legi. El text és aquest:

Un incendi presumptament provocat ha cremat aquesta nit el teatre del col·legi Maristes Champagnat de Badalona del carrer Temple. Afortunadament, ningú no ha pres mal i ara es treballa per condicionar de nou la part afectada. El teatre ha quedat completament cremat però no hi ha hagut danys estructurals, per la qual cosa les classes es podran reprendre amb total normalitat després de les vacances de Nadal.

L’incendi es va originar durant una discussió entre una persona de manteniment i un grup de monitors que estaven celebrant el dinar de Nadal a l’escola. La policia ha detingut el treballador de manteniment i està pendent de ser interrogat. La direcció del centre s’ha posat a disposició policial i està col·laborant en la investigació.

Agraïm a tota la comunitat educativa que s’ha posat en contacte amb l’escola per donar un cop demà en tot el que fos necessari; famílies, treballadors, antics alumnes, AMPA, germans i la Fundació Champagnat, GRÀCIES de tot cor!

L’alcalde de Badalona Rubén Guijarro ha manifestat el seu suport a l’escola mitjançant el seu twitter: