Ha estat en una nova edició de la iniciativa que impulsa la Fundació Villavecchia amb el suport de Bombers Solidaris de Barcelona

El Pare Noel, amb l’ajuda d’un equip de Bombers Solidaris de Barcelona, ha arribat aquest matí a l’Hospital Germans Trias per visitar els infants i joves que es troben ingressats a la planta de Pediatria i fer-los sentir la màgia del Nadal.

Ha estat en una nova edició de la iniciativa de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, amb què es vol ajudar els nens i nenes malalts, i a les seves famílies, a sentir-se més acompanyats en aquestes dates, així com també agrair a tot el personal sanitari la feina duta a terme al llarg de l’any al costat dels pacients pediàtrics.

De nou, els Bombers Solidaris han ajudat el Pare Noel a despenjar-se per la façana de l’edifici maternal de l’Hospital per saludar els pacients ingressats a la planta de Pediatria i per a lliurar-los un obsequi. Els més petits, juntament amb les seves mares i pares, l’han rebut emocionats i sorpresos, en part per l’espectacularitat de veure’l aparèixer per la finestra de les habitacions i de l’aula hospitalària.

En l’acte l’han acompanyat, per part de l’Hospital, el Director Mèdic, Javier Santesmases; la Subdirectora Infermera, Àngels Barberà i la Cap del Servei de Pediatria, María Méndez. Per part de la Fundació Villavecchia també ha estat present la responsable de l’Àrea Assistencial i Voluntariat, Arantxa De Lara.
La Fundació Villavecchia organitza aquesta activitat des de l’any 2020 per fer arribar la màgia del Nadal als infants hospitalitzats al Germans Trias.

Un Nadal farcit d’actes a l’Hospital

Aquest acte no és pas l’únic dels que se celebren enguany a l’Hospital Germans Trias per Nadal.
En les properes setmanes desfilaran repartint regals per la planta de Pediatria diverses entitats i associacions, especialment esportives, com el Club Joventut de Badalona o el Futbol Club Barcelona.

També hi haurà una cantada de nadales a càrrec d’una coral d’estudiants i un emotiu acte de reconeixement als professionals de l’hospital que s’han jubilat aquest 2022 que ja s’acaba.