La sortida de les curses dels circuits de 10 i 5 quilòmetres estarà situada a l’avinguda d’Alfons XII, davant del Palau Municipal d’Esports, i les curses infantils a la rambla del Gorg

La cursa Sant Silvestre RACC Badalona, Gran Premi Hyundai Motorprim tindrà lloc aquest diumenge 18 de desembre amb dos circuits de 5 i 10 quilòmetres i també es disputarà la prova Sant Silvestre Kids, unes curses infantils dirigides a nens i nenes de fins a 13 anys en un circuit situat a la rambla del Gorg. 

La sortida dels circuits grans estarà situada a l’avinguda d’Alfons XII, davant del Palau Municipal d’Esports, a diferència de les dues primeres edicions (els anys 2019 i 2020) amb sortida al passeig Marítim. L’arribada estarà situada a la rambla del Gorg.  

L’hora de sortida la cursa de 5k serà a les 9.15 hores, la sortida de 10k a les 10 hores i a partir de les 11.30 hores les curses Kids. 

La cursa Sant Silvestre RACC Badalona combina el vessant competitiu, amb la participació d’esportistes d’elit, amb la participació ciutadana i un aspecte més lúdic, amb premis per als participants millors disfressats i la millor comparsa disfressada. A més, la cursa també col·labora amb iniciatives solidàries amb aportacions a la Creu Roja del Barcelonès Nord per ajudar als col·lectius més vulnerables. 

Per a les inscripcions, i més informació sobre la cursa, cal visitar el web: https://www.santsilvestre.com/  

La recollida de la borsa del corredor i els dorsals es podrà fer dissabte 17 de desembre de 10 a 20 hores a la Fira del Corredor que es trobarà a l’antiga fàbrica de la CACI, a l’avinguda d’Eduard Maristany, 191 (accés des del passeig Marítim). Diumenge també es podran recollir els dorsals a partir de les 8 del matí a la zona de l’arribada a la rambla del Gorg de Badalona.