Les inscripcions seran entre el 15 i el 20 de desembre. Els nous alumnes ja poden demanar fer una prova o bé aportar un certificat oficial per acreditar el nivell previ 

El Centre de Normalització Lingüística de Badalona i Sant Adrià comença un nou període d’inscripcions per aprendre català. Els dies 15 i 16 de desembre s’obre la inscripció preferent, reservada als alumnes que han fet un curs durant aquest any, i els dies 19 i 20 de desembre hi haurà la general. 

Actualment, durant el període d’acreditació de nivell, les persones interessades ja poden accedir a la plataforma d’inscripció per aportar un certificat oficial que acrediti la seva competència lingüística en català o sol·licitar fer una prova de col·locació.  

Els cursos començaran el 9 i el 10 de gener. Com és habitual, per tal de garantir l’atenció prioritària a les persones amb poc o cap coneixement de català, el nivell que tindrà més presència és el bàsic. Tant l’inicial com el bàsic són cursos gratuïts.  

Els cursos poden ser presencials o en línia. Per conèixer en detall els cursos disponibles, es pot consultar el cercador. 

Les inscripcions del CPNL es poden fer en línia a la plataforma d’inscripció o presencialment a través de la xarxa de centres, serveis i oficines arreu de Catalunya, i s’atenen per ordre d’arribada. 

Aquest període d’inscripcions del segon trimestre del curs es caracteritza per la continuïtat d’una gran part de l’alumnat. Aquells aprenents que han iniciat un curs al primer trimestre, durant el mes de setembre, ara tenen l’oportunitat de continuar amb el següent nivell si han assolit els coneixements. Alhora, l’oferta de cursos d’aquesta inscripció també s’adreça a les persones que vulguin començar ara un curs de català.

Cartell cursos de català desembre
Cartell cursos de català desembre
Inscripcions del C2 al febrer

Durant les inscripcions de desembre s’ofereixen tots els nivells de cursos, excepte el Superior C2. En aquest cas, s’obrirà un nou període al febrer en què s’oferiran cursos semestrals d’aquest nivell. L’aprenentatge serà en la modalitat en línia per adaptar-se a la disponibilitat i el ritme de treball de l’alumnat. Les dates d’inscripció seran el 20 de febrer per al torn preferent i el 21 i 22 per al públic general. L’inici del curs serà el 27 de febrer.