El diumenge 11 de desembre de 2022 arriba la primera edició d»EL BÀSQUET ÉS VIDA’ al Pavelló Olímpic de Badalona, el millor partit de bàsquet de famosos del panorama nacional embolicat en una tarda de bàsquet, música, ball, regals, sorteigs, jocs, sorpreses i un ambient excepcional.

‘EL BASKET ÉS VIDA’ és un projecte solidari amb la finalitat de recaptar fons per a un dels projectes més destacats de The Ricky Rubio Foundation que, juntament amb la Fundació La Caixa, promou el nou Gimnàs Pediàtric a l’Hospital Vall d’Hebron, una sala de rehabilitació física moderna que serà clau en la recuperació activa d’interns en tractament, pacients de traumatologia i trasplantats o sotmesos a cirurgies complexes.

El bàsquet serà l’eix central de l’esdeveniment participat per una combinació de youtubers, actors, músics, humoristes, models, diversió i humor, amb regals, ball i actuacions musicals al descans. Tresco, Ari Geli, Papi Gavi, Edu Esteve i Luca, del projecte Luca de Ricky Rubio Foundation, són alguns dels participants ja confirmats.

Les entrades per al gran espectacle del diumenge 11 de desembre a partir de les 17.30 hores, posades a la venda al preu de 8 €, ja es poden retirar a la pàgina www.penya.com del Club Joventut Badalona, un dels col·laboradors principals juntament amb l’agència de Màrqueting 24 Street.