El Port de Badalona engega la campanya de Nadal el proper dijous 1 de desembre amb l’encesa de llums.

La iniciativa estrenada l’any passat, va rebre molt bona acollida per part de la ciutadania -segons Marina Badalona-, i és per aquest motiu que es torna a repetir, ampliant els elements i superfície il·luminada per guanyar impacte i qualitat.

Els llums de Nadal estaran encesos al port de Badalona des del dijous 1 fins al 8 de gener per donar «servei i esperit nadalenc a tota la restauració de la zona». Marina Badalona ha ampliat el nombre de llums i com a novetat d’enguany, il·luminarà totes les palmeres del port, a més dels carrers principals.

Acte institucional i música en viu

L’acte institucional d’encesa de llums tindrà lloc el dia 1 de desembre a les 19 hores i comptarà amb la presència de l’alcalde Rubén Guijarro i de diversos regidors. Estarà amenitzat per dues actuacions musicals amb temàtica nadalenca. Per una banda, el trio de música de cambra format per Antònia Parapar al violoncel, Bernat Piqué al violí i Xavier Gràcia amb la viola interpretarà un repertori de cançons tradicionals de Nadal en versió clàssica, mentre que el grup format per Manel Ramon al piano i les veus de Gemma Palahi i Edurne Poulain cantaran nadales en una versió més lleugera.

Els Reis Mags arribaran de nou al Port de Badalona

Des de Marina Badalona es convida a tothom a participar d’aquest acte, «que vol simbolitzar el retrobament de la comunitat nàutica, el port i els badalonins». El proper mes de gener, els Reis Mags arribaran a Badalona com és tradició des del port de la ciutat.

🔘 FONT: Marina Badalona