L’Ajuntament de Badalona, a través del servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), seleccionarà i contractarà durant nou mesos a 34  persones aturades mitjançant una nova edició del programa d’experiència laboral de “Treball als barris”. Les persones contractades s’encarregaran d’intervenir en projectes de millora d’edificis municipals, escoles, equipaments culturals, instal·lacions esportives, espais públics i zones verdes, així com de reforçar els serveis socials i culturals la zona sud de Badalona.  

Totes les persones que podran beneficiar-se del programa han de ser persones residents als barris on desenvoluparan la seva feina (La Pau, La Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues), i han d’estar inscrites com a aturades, demandants d’ocupació no ocupades. 

Els dies 15 i 16 de desembre, el Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona (IMPO) es posarà en contacte amb aquelles persones que compleixin amb els requisits administratius i amb el perfil del lloc de treball, segons les dades facilitades per les Oficines de Treball del municipi, per tal d’informar-los de les indicacions del procés de selecció. En aquell moment se’ls hi entregarà un formulari d’inscripció i la data, hora i lloc de la convocatòria per a l’entrevista, que es podrà fer per mitjans telemàtics. 

Les persones contractades treballaran des de l’1 de febrer de fins al 31 d’octubre de 2023. Durant aquest temps rebran un acompanyament per assegurar que adquireixen les aptituds i competències derivades de la pràctica laboral. 

Per qualsevol consulta referent a aquesta convocatòria podeu trucar al telèfon 93 460 52 00, de 9 a 14 hores, fins al 2 de desembre de 2022. 

Tots els detalls dels requisits de participació i selecció estan disponibles en el següent enllaç: 

Aquest programa està finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social – Servicio Público de Empleo Estatal 

🔘 FONT: Ajuntament de Badalona