L’Ajuntament de Badalona junt amb la col·laboració de la Cambra del Barcelonès Nord, de la Federació de Comerciants Badalona Comerç, de Badalona Restauració i dels Mercats Municipals de la ciutat posen en marxa la iniciativa de bons de descompte per impulsar el comerç de proximitat, contribuir a la promoció dels negocis locals i ajudar els ciutadans a fer front a la inflació de preus en la seva cistella de la compra. Així ho han presentat en roda de premsa l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents; el president de la Cambra territorial del Barcelonès Nord, Pere Alemany; i la presidenta de l’Associació de comerciants de La Salut, Nuria Rodríguez.

Sota l’eslògan A Badalona som Bons!, la campanya de promoció oferirà un màxim de tres bons de descompte, a totes les persones empadronades a la ciutat de Badalona i que tinguin més de 18 anys, per ser emprats en les seves compres als comerços adherits a la iniciativa. Concretament, a través de la plataforma badalona.bonoconsumo.es, els ciutadans podran adquirir els bons de descompte instantàniament i consultar la relació d’establiment adherits.

La iniciativa que començarà el proper dilluns, 28 de novembre, i s’allargarà fins al dissabte, 24 de desembre, permetrà que els usuaris participants puguin gaudir de fins a 30 euros en bons, només pagant 18 euros. Oferint així un descompte d’un 40% en les seves compres realitzades als establiments adherits a la campanya.

L’acció injectarà al comerç badaloní un total de 377.500€, dels quals 151.000€ seran fruit de la iniciativa. En total, 37.750 bons estaran a disposició dels badalonins i badalonines per tal de poder utilitzar-se entre el comerç adherit contribuint-ne al seu coneixement i dinamització. L’Ajuntament de Badalona subvenciona fins a un 40% de les compres als establiments adherits a la campanya.

Tanmateix, i per tal d’apropar els beneficis a tot el conjunt de la població, des del consistori municipal es posarà en marxa un punt d’atenció presencial on poder adquirir els bons. Concretament, del 28 de novembre al 5 de desembre, de dilluns a divendres, de 9 a 20 hores, l’Oficina de Turisme de Badalona, situada al carrer de Francesc Layret, 78-82, permetrà acostar el propòsit a tot el conjunt de la ciutadania.

Informació i imatge: Cambra de Comerç de Barcelona