Aquest dimecres 16 de novembre es presentarà el projecte d’ampliació de l’Hospital Municipal de Badalona, gestionat per Badalona Serveis Assistencials (BSA). La inversió prevista per reformar, ampliar i modernitzar l’Hospital Municipal de Badalona és la més important que es realitzarà en aquest centre en els darrers 30 anys. La presentació anirà a càrrec de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; la quarta tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González; i la gerenta de BSA, Pilar Otermín. 

90 aniversari de l’Hospital Municipal de Badalona 

La presentació del projecte d’ampliació de l’Hospital Municipal de Badalona es fa en el marc dels actes de celebració del 90 aniversari del centre que tindran lloc el mateix dimecres 16 de novembre, a partir de les 18 hores, al Teatre Zorrilla. “Dibuixant somriures” és el títol d’aquest acte commemoratiu que és també un espai de reconeixement als professionals de BSA, especialment per a aquells que durant 2020, 2021 i 2022 s’han jubilat, prejubilat o porten 25 anys a l’organtizació. 

L’acte que commemora les nou dècades d’activitat ininterrompuda de l’Hospital Municipal comptarà amb les intervencions l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; del director gerent de l’Àrea Metropolitana Nord del Servei Català de la Salut, José Arturo Míguez i de la gerenta de BSA, Pilar Otermín.  

En modalitat presencial -ara que la pandèmia ho permet- podrà seguir-se a xarxes a través de #BSADibuixantSomriures i #FemGranlHospital. L’acte inclou l’actuació musical d’El Cor Jove del Conservatori de Badalona i l’estrena del vídeo «90 anys dibuixant somriures» protagonitzat per professionals de l’organització.

📷 Badalona Serveis Assistencials (BSA)