Amb les licitacions per renovar el material ja en marxa, Televisió de Badalona podria començar a implementar les emissions en Alta Definició al seu canal en TDT a principis de l’any vinent.

El Pla Tècnic Nacional contemplava que totes les televisions que emeten en TDT havien de migrar abans del dia 1 de gener de 2023 a l’alta definició, però aquest termini s’ha estès fins a febrer de 2024 donada la situació excepcional postpandèmica.

Des de Badalona Comunicació, el seu conseller delegat Josep Viñeta Balsells, explica a BDNDigital que hi ha una «demora important» en la distribució del material tecnològic a causa del retard que provoca la manca de xips. Entre el nou material del qual disposarà la televisió local es destaquen les càmeres de plató, un nou mesclador o una millora en la il·luminació.

El pressupost que comporta aquesta actuació va provocar un intens debat entre govern i oposició la primavera del 2021, quan encara governava a la ciutat el PP de García Albiol. Al Consell d’Administració de Badalona Comunicació celebrat el 30 de març d’enguany, el conseller delegat va destacar un informe de la Xarxa Audiovisual Local que avala la proposta tècnica presentada per Badalona Comunicació.

📷 BDN Badalona Comunicació